Praktijk voor rechtsbijstand
ten kortenaar b.v.

justitia

Vrijwel alle handelingen in uw dagelijkse leven zijn eigenlijk rechtshandelingen. Zo sluit u bij de supermarkt een koopovereenkomst. U hebt de plicht de goederen die u koopt te betalen maar u hebt het recht op goede - bruikbare en niet bedorven – producten.
Maar u koopt ook een tafel, een stoel, een koelkast, een auto of een huis.

De specialiteit van de Praktijk voor Rechtsbijstand Ten Kortenaar.

Vroegtijdig ingrijpen

Of u nu ondernemer of particulier bent; er kan altijd een moment komen waarop uw financiële zorgen zo zijn toegenomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In de regel leiden geldzorgen tot meer (familie)conflicten zodat het van groot belang is om vroegtijdig in te grijpen. Dat niet doen veroorzaakt meestal een reeks van gevolgen waardoor de problematiek steeds groter wordt. U moet dan wellicht uw winkel sluiten, uw huis uit of u moet nog jaren aflossen op een al stokoude lening.

Als huurder:

Het huren van een huis; het huren van een bedrijfsruimte of het huren van een groter complex. Het sluiten van een huurovereenkomst roept specifieke rechtsvragen op waarover we u graag adviseren. Zo wordt ook uw huurovereenkomst “maatwerk”.

De Praktijk voor Rechtsbijstand Ten Kortenaar staat werknemers en werkgevers bij op alle terreinen van het arbeidsrecht. Van het adviseren over- of het sluiten van een arbeidsovereenkomst, tot het  al dan niet door middel van tussenkomst van de rechter beëindigen daarvan: wij zijn er voor u!

Van huwelijk tot echtscheiding; van geboorte tot erfenis. Familierechtelijke relaties zijn gecompliceerd en teer. Maar al te vaak lopen kleine irritaties uiteindelijk op tot torenhoge conflicten, familievetes en ruzies.

Of u nu schuldeiser of schuldenaar bent; u kunt terecht voor rechtsbijstand bij de Praktijk voor Rechtsbijstand Ten Kortenaar.

Voor alle vragen die u hebt over uw rechten, uw plichten, uw voordelen en uw risico’s die u niet kunt onderbrengen in één van de hiervoor besproken rechtsgebieden kunt u toch contact met de Praktijk voor Rechtsbijstand Ten Kortenaar opnemen. We kunnen uw zaak altijd bespreken. Indien noodzakelijk overleggen wij met een collega of andere deskundigen en geven wij u een goed, gedegen en zinvol advies.